4.9.2019

Začetni tečaj Samoobrambe

Vabimo vas na začetni tečaj samoobrambe v Kočevju, s pričetkom v sredo, 4. 9. 2019.

Tečaj, ki ga bo vodil mednarodno priznani inštruktor borilnih veščin, je namenjen vsem, ki bi se radi naučili učinkovite samoobrambe in kontrole morebitnega napadalca.

Tečaj bo zajemal devet srečanj in je primeren za ženske in moške, ki so stari najmanj 14 let. Vabljeni so popolni začetniki, kot tudi vsi tisti, ki so že obiskovali kakšen tečaj samoobrambe ali celo vadili borilne veščine in bi radi svoje znanje nadgradili.

Poleg uvodnega dela, ki bo namenjen razgibanju telesa, se bomo na tečaju spoznavali s prepoznavanjem potencialnega napadalca, izogibanju nevarnim situacijam in preprostim, direktnim in učinkovitim tehnikam obrambe z minimalno uporabo fizične moči. Namesto tega bo poudarek na naravnem gibanju in izrabi teže lastnega telesa v aktivnem gibanju. Spoznavali bomo obrambe pred držanji, davljenji in udarci enega ali več napadalcev, poseben del pa bo namenjen tudi obrambi na tleh, obrambi pred napadi z nožem in uporabi priročnih rekvizitov, ki jih imamo ob sebi kot so dežnik, torbica, nakupovalna vrečka, palica in podobno.

Tečaj, ki fizično ne bo prenaporen, bo potekal 1x tedensko, in sicer OB SREDAH ob 18. uri in bo trajal 70 min.

Za vadbo so potrebna lahka športna oblačila in dobra volja 🙂

Za vse ostale informacije in prijave pokličite na 041 711 840.